Jeugd

M13
23-11-2021 | Sven Spooren


Verslag M13 en J18

M13
Eindelijk was het tijd om de uitgestelde wedstrijd tegen Lummen te spelen. Na een aantal vrije weekends waren de dames van de M13 dan ook zeer gemotiveerd om nog eens op het plein te staan. Het eerste kwartier ging het op en neer en eindigden ze de wedstrijd met 10-8 winst. Het tweede kwartier werd weer gestart met 0-0 maar na enige tijd, keken onze dames al aan tegen een 0-2 achterstand. Onze schoten op doel wilden er maar niet in gaan. Net langs, paal, keeper.... Maar de dames lieten zich niet doen en iedereen stak een tandje bij, zowel in verdediging als in de aanval. Eindstand 5-2
Het derde kwartier moest ook nog gespeeld worden. De vermoeidheid begon bij sommigen al toe te slaan. Een hele tijd ging het gelijk op... 4-4.... tijd om weer even een tandje bij te steken. We konden ook dit kwartier winnen met 11/5.
3 wedstrijden = 3x winst
Op naar de volgende wedstrijd!

J18
De gasten van de de J18 moesten thuis tegen Bocholt spelen! In de eerste ontmoeting hadden we met 29-28 verloren dus waren we gemotiveerd om beter te doen. Het eerste kwartier hield Bocholt gelijke tred tot 8-8 maar vanaf dan was het allemaal Sporting dat de klok sloeg! Het ging in één ruk naar 14-8 om vervolgens de afstand tussen de teams alleen maar groter te maken. Het moet gezegd dat Bocholt 4 basisspelers miste wegens blessures. Er werd geëxperimenteerd met de opstellingen maar de snelheid bleef gewaarborgd. Lucas keepte goed, lanceerde de tegenaanval of bracht de 2e golf op gang. Zo liepen onze gasten steeds verder uit om uiteindelijk te winnen met 43-20. Onze jongens staan nu aan de leiding. Proficiat!