Jeugd

 
28-08-2023 | Sven Spooren


Tweede sportkamp weer voorbij

Ook het sportkamp voor de jongsten zit er op. De JM8 tot de JM12 trainden in 4 verschillende groepjes. Ook kwamen er alweer enkelen meespelen en eens proeven van de handbalsport. Tijdens de middagpauze hebben we ook een groot spandoek gemaakt voor tijdens de wedstrijden van onze heren en dames.
Het was een hele leuke eerste dag! Onze vaste trainers Björn, Ingrid, Gilles en Nils worden deze week ook bijgestaan door heel wat enthousiaste leden van de J18 & M16 die op deze manier hun trainers skills kunnen ontdekken en ontwikkelen. Rune Stollman van Dames 1 was vandaag de gast trainster van de dag !


Ook Nathalie D’Hondt, de nieuwe trainster van de JM10 kwam op bezoek om zo als gast trainster kennis te maken met haar Sporting Kids voor volgend seizoen.
In de namiddag stond de speurtocht naar het “gestolen” vieruurtje op de planning. We moesten de dader ontmaskeren door een stratenplan te volgen, taakjes uit te voeren en vragen op te lossen. Alle groepjes hebben de oplossing gevonden en zo kon iedereen de versnapering toch nog nuttigen.
De laatste dagen staan ook in het teken van gezonde voeding. Een initiatief waar Delhaize Pelt helemaal achterstaat. Dikke merci Delhaize Pelt om ook deze week voor de bananen, appelen en het water te zorgen!


Op vrijdag was het alweer de laatste dag, iedereen kon zo moe en voldaan het weekend in.