Jeugd

19-02-2024 | Sven Spooren

M16 speelde tegen Hubo handbal

Zaterdag reisden de speelsters van de M16 af naar Tongeren om de wedstrijd tegen HUBO te starten!
Initieel startte Pelt met een zeer sterke verdediging. Het verdedigend blok in het midden zat perfect, stevig contact, een goede communicatie etc. De doelpunten die langs de kant van HUBO vielen, kwamen van hun sterke hoeken. De stevige contacten door HUBO zorgde dat Pelt niet tot scoren kwam. Tussenstand 10-9
In de kleedkamer probeerde Luca de dames terug scherp te zetten om zo in de tweede helft agressiever uit de hoek te komen. Luca koos voor provocerende hoeken op hoop dat HUBO moeilijker kon scoren. Helaas was Sporting Pelt niet agressief genoeg en liep HUBO na 1 minuut in de tweede helft zomaar 4 goalen uit. Daarenboven wist HUBO stevig door te wisselen dankzij een zeer brede bank.
Was het de vermoeidheid, de stress, de chille attitude op training tijdens de afgelopen week... In ieder geval het werd nu per direct afgestraft voor de hele Sporting Familie op verplaatsing. Met nog 8 minuten resterend en een kloof van 4 a 5 doelpunten in het voordeel voor HUBO was het enkel nog achter de feiten aanlopen.
We kunnen besluiten dat Sporting Pelt vechtlust & GRINTA toonde alleen werd het 'net' te laat gerealiseerd.
HUBO mocht verdiend de 2 punten thuis houden.
De EERSTE nederlaag voor onze M16 van Sporting Pelt in dit seizoen.