11-03-2023 | Sven Spooren

Jeugdverslagen

Verslag J14
J14A winst in Houthalen met : 21-41
Zaterdag stond de laatste wedstrijd van de Limburgse Play-Offs op het programma. Omdat Zéno jammer genoeg verstek moest geven met koorts en ook Thiebe wat last had van de enkel, trommelden we last minute nog een aantal vervangers op. Wout en Tobie stonden paraat om mee te gaan op verplaatsing naar Houthalen.
Onze aanvallen draaiden op volle toeren en ook verdedigend stonden we ons mannetje. Mooie combinaties leverde een eindstand : 21 - 41. We eindigen op de tweede plaats in de Limburgse competitie. Hubo Hasselt won 1 wedstrijd meer dan ons en mag zich dus kronen als Limburgs Kampioen. In de onderlinge duels staat het 1-1.Komende weken spelen we nog enkele wedstrijden om ons verder voor te bereiden op de Vlaamse eindrondes die van start gaan na de paasvakantie. Het belooft een spannende strijd te worden!

Verslag M13/JM10
Zondag speelden onze M13 samen met een aantal spelers van de JM10 een oefenwedstrijd tegen een samengesteld ploegje van Houthalen. Er werd 2x 20min gespeeld op een volledig veld Uitslag 20-20.

Verslag M15
Zondag in de late namiddag stond de thuiswedstrijd M15 tegen DHCO op ons programma.
Beide ploegen begonnen stevig aan de wedstrijd en lieten mooie dingen zien. Na 20 minuten kwam DHCO aan de leiding met 8-10. De laatste 5 minuten van de eerste helft kon Sporting iets meer scoren en zorgden bij de rust voor een gelijkstand :12-12
De tweede helft kwam Sporting net iets sneller en beter uit de startblokken. DHCO had moeite met scoren. Na 15 minuten liepen we dan ook uit met 5 goalen: 18-13.
We bleven het beste van onszelf geven en liepen verder uit tot 7 goalen. Eindstand 24-17.
Proficiat dames. Op naar volgende week!

Verslag J16
Een actieve zondag voor de J16!
Eerst speelden ze uit tegen Welta Mechelen en wonnen daar met 25-26 hun eerste wedstrijd van de VHV-ronde.
Daarna splitste de groep zich op. Een aantal tweedejaars reden naar het Dommelhof en speelden daar met de J18 tegen Atomix.
De rest van de jongens ging naar Bocholt en kreeg versterking van enkele spelers van de J14. Opnieuw winst na een pittige match met eindscore 22-32.