Jeugd

02-11-2022 | Sven Spooren

Jeugdnieuws

Verslag M15
Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Lummen/Tessenderlo bij de M15 op het programma. De wedstrijd kwam moeizaam op gang en al snel stonden we 2 goalen achter. Was het Halloween of zaten ze al met hun gedachten bij de eerste ploeg? Voor Ingrid was het de hoogste tijd om enkele positiewissels door te voeren. Dit draaide goed uit en na 10 minuten stonden we terug gelijk. Er op en er over was de boodschap. De focus lag weer op de wedstrijd en konden de rust in gaan met een voorsprong van 7 doelpunten. (6-13)
De tweede helft ging in dezelfde trend verder. Hier en daar nog te veel slordigheden. Maar we konden wel goed doorwisselen zodat iedereen voldoende speelminuten kreeg en weer wat spelervaring kon opdoen.
Eindstand 13-23
Snel douchen en terug naar Pelt om de mannen van de eerste ploeg te gaan aanmoedigen.

Verslag M17
Zondag was het de beurt aan de M17 om Bilzen te ontvangen.
Het vele balverlies en de slechte passen, aan beide kanten, zorgden dat het scoren niet lukte. Pas na de 16de minuut bij een stand van 4-4, nam Bilzen geleidelijk een voorsprong met 3 goalen. Tussenstand 4-7.
De tweede helft verliep iets vlotter voor ons en we kwamen zelfs aan de leiding. Bilzen gaf niet op en kwam nog terug tot op één goal. De laatste 10 minuten was het scoren terug aan onze kant, waardoor we uiteindelijk wonnen met 15-11.