Jeugd

26-12-2023 | Sven Spooren

J16 speelden hun laatste matchen

J16 - Team 1

Op 23 december hebben we de uitgestelde wedstrijd tegen Sint-Truiden gespeeld. We begonnen de wedstrijd goed. Met een stevige verdediging en goede aanvallen wisten we een resultaat van 27-22 te halen. Na de wedstrijd zijn we direct vertrokken naar Düsseldorf voor een prof wedstrijd van Bergischer tegen Wetzlar te bekijken. Het was een mooie wedstrijd en een leuke eindactiviteit van dit jaar die we afsloten bij Mac Donalds . Jammer dat Nick en Tanguy er niet bij konden zijn.

J16 Team 2

We speelden een  vriendschappelijke match tegen Bocholt.

Met het examenlood in de benen begonnen we aan onze match. Dit resulteerde in een doelpuntarme 1ste helft. Resultaat 5-9 in het voordeel van Bocholt.
Nick en Tanguy hebben ons tijdens de rust opgepept waarna we de 2de helft sterker voor de dag kwamen en hierdoor kwamen we omstreeks minuut 12 van de 2de helft op voorsprong. Helaas hebben we deze voorsprong niet kunnen vasthouden. Eindresultaat 19-20 voor Bocholt.