Jeugd

J12 waren in Bocholt
29-11-2021 | Sven Spooren


J12 gingen ook naar Bocholt

De J12 ging op bezoek bij de buren van Bocholt en tevens leider in de competitie. We begonnen alvast met de nodig handicap. Twee spelers en de coach zaten in quarantaine.
Gemotiveerd door hun nieuwe wedstrijdtenue gingen ze aan de slag.
In de 1ste 15 minuten waren onze jongens niet goed wakker en bang van de tegenstander. Zo stonden we snel 3-0 achter. Even leek het er op dat de jongens toch wakker geschud waren en stond het na 10 min 3-2. Maar dit was van korte duur en zo  speelde Bocholt de match mooi uit. Eindstand 6-2. 


Bij de tweede 15 minuten ging het gelijk op. Onze jongens vochten voor elke bal en maakten het Bocholt heel moeilijk. Met iets meer efficiëntie in de aanval zat er zeker meer in. Eindstand 8-6


Ook bij de derde 15 minuten speelden onze jongens sterk. In verdediging gingen ze voor elke bal en hielpen elkaar indien het nodig was. Na 10 min stond het dankzij een goede verdediging 2-4. In het besef dat ze wel eens zouden kunnen winnen van de leider, kwamen er wat zenuwen naar boven en zo kon Bocholt toch nog op 4-4 komen. Met veel wil om de winst naar zich toe trekken konden we deze match toch met winst afsluiten 4-5. Hiermee zijn we de eerste ploeg die ervoor gezorgd heeft dat Bocholt een verliesmatch leed in deze competitie.