Jeugd

 
21-08-2023 | Sven Spooren


3 daagse sportkamp voor de jeugd

De eerste dag van de 3-daagse handbalstage was met gasttrainers waren Korneel Douven & Seppe Van den Boer. De focus lag vandaag op schijnbewegingen en overtalsituaties. De dag werd afgesloten met een heerlijke sportmaaltijd !

Op donderdag in de namiddag stond er Beachhandbal op het programma! Gasttrainers waren vandaag Wout Peters (T2 Dames) en Tanguy Delpire. De avondtraining werd vandaag ingeruild voor een cursus basiskennis scheidsrechteren tijdens jeugdwedstrijden. Onze (nationale) doelman Nick Deekens bracht zijn passie van de handbalsport over aan onze jeugd en gaf wat basisuitleg aan hopelijk alle scheidsrechters in spé.

Op vrijdag was het de laatste dag van onze eerste en geslaagde handbalstage (JM14 en JM16).Vandaag was er ook aandacht voor gezonde voeding. Dank je wel aan Delhaize Pelt om onze jeugd te voorzien van de lekkere gezonde tussendoortjes : appels, bananen en bronwater.Ook vandaag konden we weer beroep doen op enthousiaste gasttrainers : Wim Peters (T1 Dames), Hanne Van Criekinge en Dorien Leirs. Tenslotte een dikke merci aan Gilles om er alle dagen steevast te staan!Deze week staat ook het traditionele sportkamp voor de jm8, jm10 en jm12 ! We zijn er klaar voor om er ook weer een spetterende editie van te maken ❤️🤍