Heren

02-06-2024 | Sven Spooren

Wat was dat ???? Kampioenen !!!!

Hoe onwezenlijk was dat !!! Sporting Pelt wint de belle van Bocholt in de dying seconds: 26-25!!

Sporting stond slechts 3x op voorsprong: de 1e minuut, de 54e en de slotseconde! We stonden zelfs 5 doelpunten achter: 8-13 maar via een inhaalrace werd het 13-14 aan de rust. Ook in de 2e helft waren we meestal op achtervolgen aangewezen maar Tommie Falke smeet ons naar het delirium! Een welverdiende titel voor het Sporting legioen! De spelers, de supporters, het bestuur, de vrijwilligers voor én achter de toog hebben echt alles gegeven en laten zien dat Sporting deze titel verdient!

De tussenstanden: 10: 4-7, 20: 8-12, 23’: 8-13, 30: 13-14; 40 16-18, 50; 20-21, 60 26-25!!!

Sporting Pelt: Nick Deekens, Y Denert, M Degraeve, Falke 8/4, Vansloot 1, Vandenboer 1, Spooren 2, L Vandebeeck 3, L Delpire 2, Stollman 1, Vossen, Schoenaker, Vanhaesendonck 1, D Vandebeeck 2, Nils Deekens, Antic 5. 5x 2 minuten

Bocholt: Leroy, Gijbels, Tielen, Winters 5, Jaeken, Mané 3, S Spooren 6, Lamers 1, Driesen 4, Jerry, Roelants, Claessens 1, D’Hanis, Strauve, Klajic 5/4, Doms. 2x 2 min

Sr’s: Martens en Schols