Heren

17-09-2023 | Sven Spooren

UNION BEYNOISE HANDBALL (27) – SPORTING PELT (31)

H2 gingen winnen in Beyne, en H1 verloor dus zaterdag van Hurry Up

Voor de derde speeldag van de competitie stond er de verplaatsing naar Beyne op het programma. Sporting begon het sterkst aan de wedstrijd. Verdediging stond stevig en in aanval werd er gescoord door speedy gonzales Tibe en Dieter die op godmode stond. Hierdoor kon Sporting een voorsprong uitbouwen van 3 doelpunten. De concentratie was niet de hele eerste helft 100% waardoor Beyne terug op gelijkte hoogte kon komen en zelfs op voorsprong. Sporting herpakte zich en kon vlak voor rust opnieuw een voorsprong van 3 doelpunten op het scorebord zetten, ruststand 14-17.

In de tweede helft sloeg de vermoeidheid toe. In aanval bolde het niet altijd en was vaak afhankelijk van individuele acties en geforceerde shots. Gelukkig konden we deze vermoeidheid verhelpen door Benjamin, die terug na een duimblessure op het veld stond. De verdediging bleef wel werken. Beyne kon de bordjes terug in evenwicht brengen, maar Sporting bleef de wedstrijd wel in handen hebben. Het bleef lang onnodig spannend. De keeper van Beyne geraakte geblesseerd en daar ze maar 1 keeper hadden, moest hun pivot voor een paar minuten in het doel. In de laatste 5min speelde Sporting slim en kon de voorsprong uitbouwen tot 4 doelpunten en was de winst dus binnen.
Heren 2 zijn met een 4/6 seizoen goed gestart. Volgende week komt Visé op bezoek in dommelhof.
Volg onze instagram pagina (@h2_sportingpelt) voor meer nieuws van onze ploeg.

Speelde voor sporting: Simon Ulenaers, Simon D’Hondt (3), Benjamin Bongaerts (1), Lode Van Mierloo (4), Alexander Vanhout (2), Milan De Grave, Dieter Bleyen (11), Tibe Broers (7), Luca Valkenborgh, Alexander Lambrecht (2), Kamiel Smets (1), Victor Lehaen, Sigurd Catteeuw, Gilles Thijs