Heren

 
08-05-2023 | Sven Spooren


Sporting sluit seizoen af met winst tegen HC Visé

Sporting Pelt sloot het seizoen op een mooie manier af voor de vele opgekomen supporters! Het won met 32-30 ondanks de blessures van Robbe Spooren (voet), Bartek Konitz (voet) en (vrijdagavond opgelopen, enkel) Dylan Vossen.Het was dan wel de afscheidsmatch van enkele spelers maar voor Visé stond er een finaleplaats op het spel. Sporting speelde gedreven en liep uit naar 6-4 (10m) en bij 10-6 na 16 minuten nam Visé een TO. Sporting bleef aan de goede kant van de score tot ver in die eerste helft (11-9 na 20m) maar toch was het Visé dat veelal via Hadzic met 14-15 ging rusten. De tweede helft bleef gelijk opgaand (19-19 na 40m) maar de strijd op het terrein was mooi om zien! Op een gegeven moment stond Sporting nog maar met 3 op het veld en zo slonk de ondertussen uitgebouwde voorsprong van 3 doelpunten terug naar 1. Sporting hield gelukkig het hoofd koel en kon de overwinning alsnog over de streep trekken: 32-30 en Visé uitgeschakeld voor de finale die gespeeld zal worden tussen Bocholt en Hubo Handbal naar een best of 3.
Het laatste woord was echter voor de afscheidnemende Bartek Konitz, Thijs Van Leeuwen, Bart Köhlen en Vlatko Tasevski. De laatste 3 hangen de pantoffels aan de haak. Bartek zullen we ongetwijfeld nog tegenkomen. Veel succes allemaal! Sporting Pelt is jullie dankbaar voor de enorme bewezen diensten! Het zijn stuk voor stuk toppers die de club enorm veel hebben bijgebracht!


Sporting Pelt: Vandenboer 3, Falke 5, Tasevski 3, Van Leeuwen, Denert, Nick Deekens, Köhlen 5/2, Konitz, Vossen, Stollman, Vandebeeck L, Vandebeeck D 4, Delpire 1, Schoenaker 6, Lambrecht, Van Haesendonck 5, Nils Deekens.


Visé: Plessers, Delatte, Brixhe 2, Ranc 3, Destexhe 1, Massat 2, Nguema, Vancosen 1/1, Boyon 5, Lahonda 1, Hougardy, Bello 1 (rood 24e m), Hadzic 11/1, Gava 3.