Liga 3
24-11-2019 | Sven Spooren

Liga 3 heren gaan winnen in Roeselare : 29-33

De Liga 3 ploeg ging op bezoek bij Roeselare.

Het begin van de eerste helft was gelijk opgaand, na 10' een 3-5 stand, en na 20' een kleine Peltse voorsprong die behouden bleef, 8-11, maar Roeselare kwam nog even terug, ging er zelfs over naar een 13-12, echter 2x Victor "Lange" Lehaen en Cedric "The Beast" Peeten legden de ruststand vast : 13-15 ! Tijdens de rust zakte Kamiel door zijn enkel en einde wedstrijd.
Ook de tweede helft bleef de partij "potig", Roeselare kwam snediger uit de kleedkamer, liep snel terug in, en erover, met een 21-19 in de 10'. Het bleef gelijk opgaand, tot opnieuw Victor in de 20' een reeksje zette van 3 doelpunten, gevolgd door een gruwelijke chabala van Leandro en plots naar een 26-30 voorsprong. Roeselare drong nog even aan, maar The Beast 2x en Jarne A 1x namen alle twijfels weg en een 29-33 overwinning en twee punten mee naar Pelt.
Volgende week een topper in Brussel tegen GBSK de leider in deze reeks !

Speciale dank aan onze regionale verslaggever en tolk Giovanni, die een beetje ontsteld bleek van de reacties als wij eens een 7m kregen.