Heren

Merci Marco !
09-06-2021 | Sven Spooren


Laatste nieuws eerste ploeg

Een chronische schouderblessure bij Marco Vernooy doet hem noodgedwongen besluiten de handbalschoenen aan de haak te hangen. Marco was onze verdedigingsspecialist maar wilde uitdrukkelijk ook in aanval nog een rol van betekenis kunnen spelen. Na medisch onderzoek bleek dit echter onmogelijk. Wij wensen Marco uitdrukkelijk te bedanken, hij stond er immers ook toen Sporting Pelt terug in de Bene-league kwam en was de eerste om de kar te trekken. Het is dan ook mede dankzij hem dat Sporting zich terug aan de top van de BeNeLeague kan nestelen. In nood wil Marco Sporting zelfs nog helpen volgend seizoen. Marco speelde 6j voor Sporting Pelt. Wij willen Marco uitdrukkelijk bedanken en wensen hem veel succes !

De moeizame mini-competitie dit seizoen heeft ons, alsnog, doen besluiten om linkshander Eligio Pepels niet meer in de ploeg te houden. Met reeds 4 linkshanders in de kern en de ietwat onzekere tijden, vond de club het beter zo. Wij wensen Eligio verder succes ! Bedankt.

Daarentegen zijn we zeer verheugd de terugkeer van Robin Schoenaker aan te kondigen van HSG Krefeld Niederrhein - The Eagles. Hij zal in aanval en verdediging een deel van Marco's taken overnemen en wil zich verder ontwikkelen om in januari een spetterend EK te spelen. Robin staat bekend als één van de beste verdedigers uit de BeNeLeague en is gevreesd voor zijn ‘bommen’ uit 2e lijn. Welkom terug Robin !

Wij wensen iedereen ondertussen een deugddoende vakantie toe en zien jullie graag begin volgend handbalseizoen !

Als alles doorgaat zijn we met Neerpelt Bruist van de partij op 28 augustus met oa Domino: https://www.dominomuziek.be/nl/domino-in-actie

 

Foto Marc Faes - Fotopelt