24-09-2023 | Sven Spooren

H1 - Sporting - Aalsmeer

De opgooi werd vandaag verzorgd door 2 ex-spelers, Geert Michiels (Snake) en Marc Vanhees (Fly), zij vierden hun 50e verjaardag.

De start was dan voor Aalsmeer dat uitliep tot een 2-5 in de beginfase.
Sporting beende bij, de verdediging stond er inmiddels met een goede Schoenaker in zijn eerste wedstrijd dit seizoen en een prima Deekens in doel.
Pelt nam het initiatief over met oa een Vanhaesendonck die vanop de 6m regelmatig scoorde. Ondertussen pakte Castien ook zijn derde 2' (rood).
Gerust werd met er een 16-11 stand.
De tweede helft kwam Aalsmeer agressiever uit de kleedkamer, zij beenden langzaam bij.
Een onderonsje tussen Benghanem en Antic kon de scheids niet smaken, waarop deze laatste met 2x 2' (en rood/blauw) werd beloond.
De hectische leiding kwam daarna ook regelmatig op de tafel terecht, en zorgde aan beide zijden voor wat extra spanning.
Het snelle spel van de eerste helft was nu behoorlijk minder, waarop trainer Douven noodgedwongen besloot (oa door uitsluiting Antic), Spooren alsnog in te zetten. Na 2 weken afwezigheid (hersenschudding tegen Volendam) bracht hij terug snelheid in het spel. Door Vandebeeck maakte nog de 27-28, en in de laatste 15" gooide Falke de gelijkmaker vanop 7m binnen.
Louis Delpire maakte ondertussen ook nog zijn eerste minuten en rentree dit seizoen. Gelijkspel, iedereen tevreden ?!
Volgende week een nieuwe topper, dan tegen Bocholt. Be there !

Doelpuntenmakers Pelt : Seppe 3, Tommie 7, Louis VDB 1, Dylan 1, Robin 1, Gaetan 7, Michiel 1, Door 1, Ivan 5