Dames

D2
23-10-2022 | Sven Spooren

D1 ging winnen in Denderbelle

Zaterdag 22 oktober vertrok D2 met Jolien en Lene (D1) als versterking richting Denderbelle. Na een lange rit in het busje kwam de opwarming wat traag op gang. Al snel vonden we onze focus en begonnen de wedstrijd dan ook met veel pit. De 6-0 verdediging stond sterk waardoor Denderbelle het doel niet kon vinden. Door middel van tegenaanvallen en enkele uitgespeelde systemen scoorden we vlot de eerste helft. Joyce haalde maar liefst 4 penalty’s uit het doel, waardoor we gingen rusten met 0-7 voorsprong. In de rust merkte Wout correct op dat onze score te laag was, we lieten ons meeslepen in het trage spel van Denderbelle en gingen te overhaast schieten in aanval. Pak bij deze tips ook 2 scheidsrechters in plaats van 1, dan zou onze score een pak hoger kunnen liggen. Na de rust werkten we hard verder in verdediging, volgens de speelster van Denderbelle iets te hard! We lieten ons hier zeker niet door doen en Joyce kon daardoor zo goed als iedereen aanspelen op tegenaanval. Na enkele technische fouten en balverlies van Pelt kon Denderbelle toch nog tot scoren komen. Ondanks onze sterke verdediging is onze aanval nog niet optimaal, we missen nog wat schwung. Met een magere eindstand van 6-16 sloten we dan ook de wedstrijd af.

Volgend weekend is een handbalvrij weekend voor zowel D1 als D2, daarna zijn beide ploegen weer van de partij.