Jeugd

M13
04-12-2019 |

Lummen - Sporting Pelt

De start was klaar en duidelijk, met iedere minuut een goal zou Lummen ons niet in de problemen mogen brengen.
Een time out van de tegenstander bracht ons blijkbaar een beetje van de wijs waardoor Lummen plots tot 2x toe tot scoren kwam. Onze coach zag net hetzelfde en riep de ploeg samen voor een time out.
We namen het spel terug in handen.
Eindstand 3-9

De 2de helft werd op gang gefloten en binnen de minuut stonden we al 0-2 voor. Door een goede keeper van Lummen werd het gemiddelde van 2 goals per minuut tot een halt geroepen. In de 9de minuut vond de coach van de tegenstander het tijd voor een time out.
Wederom kwam de tegenstander heviger het veld op. Dit resulteerde in een paar mooie maar zure tegengoals, doch kon dit onze verdiende zege niet in gevaar brengen en konden we ook deze helft winnend afsluiten met 4-8.

De derde helft zou en moest er één worden van de bevestiging. Weer kwamen we vrij snel en gemakkelijk op voorsprong. De dames van Lummen waren in gestalte wat kleiner en hun spel was daardoor ook wat onzeker. Het is niet dat we de kleine vechterkes helemaal naar huis hebben gespeeld, maar we kunnen wel stellen dat onze overwinning nooit in gedrang kwam. Ondanks dat hun coach ook in deze helft een time out gebruikte om bij te sturen konden we ons spel blijven spelen en ook deze helft afronden met een mooie 0-10 overwinning.
👊🏻👊🏻👊🏻 aan de dames van Sporting en die van Lummen voor de sportieve wedstrijd.