Jeugd

18-10-2022 | Sven Spooren

Jeugdnieuws

Verslag M13
Zaterdag gingen we op bezoek in Kortessem. Verdedigend vormde we een goed blok en in de aanval waren we soms wat onstuimig! Toch behaalde de meiden mooie resultaten, 6-14 3-7 en 3-12!

Verslag J12
De J12 won de eerst helft tegen Hubo Handbal met 7-8 en verloor de tweede en derde helft met respectievelijk 10-8 en 4-3.

Verslag M15
Vandaag kwam Maasmechelen naar het Dommelhof voor een wedstrijd tegen onze M15.
De wedstrijd alsook het scoren kwam traag op gang. Na 15 minuten was het 4-0. Maasmechelen kreeg op het einde van de eerste helft met een mooi rondspel ook de bal tot tegen de netten. Ruststand 7-1.
Met een beetje meer actie begonnen ze aan hun tweede helft. Het scoren bleef gedurende de hele wedstrijd beter te lukken aan onze kant, ondanks enkele mooie pogingen van Maasmechelen. Eindstand 20-2.

Verslag M17
Om 17u stond de uitwedstrijd M17 tegen Hasselt op ons programma. We wisten dat Hasselt ons geen cadeautje ging geven.
Het eerste kwartier ging het gelijk op. Zelfs in de twaalfde minuut stonden we één goal voor. Hasselt zette een tandje bij en knalde verschillende ballen binnen. Het bleef hard tegen hard. Tussenstand 10-6
De tweede helft bleef Hasselt de betere. Het snelle wisselspel van Hasselt deed ons de das om. Nore kon nog enkele knallers van Hasselt buiten houden, maar desondanks verloren we tegen het sterke Hasselt met 19-10.

Verslag J16
Zondagmiddag wonnen de J16 vlot tegen HC Beringen in Sporthal Curticella.
Al na enkele minuten hadden de tegenstanders begrepen wat voor vlees ze in de kuip hadden: onze jongens speelden prachtige wissels, gaven strakke passes en scoorden vlot. Toon zijn eerste doelpunt bij Sporting werd op luid applaus onthaald en hij was terecht trots! Bij de rust was de tussenstand 4-27.
Ook tijdens de tweede helft kregen de Sportingspelers voldoende ruimte om waar te maken wat ze tijdens de trainingen oefenden. Eindstand: 11-46.