Jeugd

15-11-2022 | Sven Spooren

J14A speelde in Bilzen, J14 B ging maar Maasmechelen

Verslag J14A
Zaterdag speelden we in Bilzen. De wedstrijd kwam niet echt op gang en dit bleef voelbaar de hele wedstrijd. Er werd veel tegen de paal gegooid, maar er waren ook mooie momenten zoals een paar lobjes van Zéno en Thibe. Ook keeper Lennert kon een penalty stoppen. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 13-32.

Verslag J14B
Op 12 november 2022 gingen we naar Maasmechelen onder leiding van Gilles.
De opwarming voor de wedstrijd was niet goed en we waren nog half aan het slapen waardoor onze shots niet 100% waren.
Het begin van de wedstrijd begonnen we gelukkig goed wat resulteerde in een voorsprong van 12 doelpunten. Maar toen begon onze verdediging niet meer te doen wat ze moest doen en kregen we 4 doelpunten tegen, die we eigenlijk makelijk konden verhinderen. We eindigden de 1ste helft met een stand van 4 - 26.
De 2de helft begonnen we eveneens goed. Maar plots stokte onze aanval, we stonden allemaal op een hoopje in het midden, waardoor we moelijker konden rondspelen. In de verdediging begonnen we ook een beetje te slapen en kregen we opnieuw snel 4 doelpunten tegen. Daarna ging alles weer goed en was onze verdediging en aanval top. We eindigden met een stand van 8 - 53.

We speelden wel goed samen als een team en iedereen, zelfs de keeper, heeft gescoord.