Jeugd

27-03-2022 | Sven Spooren

J14 in eindronde nu thuis tegen St Truiden in nagelbijter

Jawel, de “ploeg van ‘t fruit” 🍐streek neer in de Dommelhof-arena. 🦅 Al snel bleek dat ze hier waren voor de punten. 2️⃣ Sporting had echter ook ambitie en het doel een fruitpapje 🥄te serveren na de match.
Hard tegen hard dus… 😬Niet uit het lood geslagen door een snelle achterstand bleef Sporting proberen het tij te keren. 🌊 En dat lukte met mondjesmaat, maar wel met ongeziene verbetenheid. 🤩Jammer genoeg kreeg de thuisploeg een opdoffer te verwerken. 🤯In de strijd om de bal gleed de Sporting-keeper uit en pakte in zijn val een tegenstander mee. 🎳 In bowling-termen: een mooie strike.  De scheids had echter geen medelijden. 🤦🏻‍♂️Direct rood en einde match. ⛔️Zwaar verdict. Een domper waar men even van moest bekomen, maar Robbe werd goed vervangen door Robbe. 👲🏼👲🏼Aan de andere kant belette de keepster ook het scoren.🧹Gemiste kansen dus en wat slordigheden gaven Sporting niet de gewenste ademruimte. 😕Een kleine dip van de bezoekers zorgde toch nog voor een 10-10 tussenstand. Even bijtanken, want het tempo lag hoog. 🏎Zo ook in de tweede helft. Op voorsprong, weer gelijk en dan weer achter. Het publiek werd van de ene emotie naar de andere gesmeten. 😞😧😵‍💫Maar… als één blok achter ‘hun’ Sporting. 🔴⚪️De kelen schor, de sfeer gezond gespannen, attractief handbal.. wat kan sport mooi zijn! ❤️Maar het vet leek van de soep… 🍵Minder scherp vooraan en een uitgekookte tegenstander die minder fouten maakte en de kansen wél benutte. 🥅Ondanks een stevige verdediging, waar gast-speelster Maud schitterend werk leverde. ⚔️ Drie minuten vóór tijd toch drie goals achter. Miauw! 🐱Een kat in ‘t nauw maakt rare sprongen. 🔄In een zinderend slot toonde de ploeg weerbaarheid. Het moet niet altijd schoon zijn. 🤫Supporters werden gek toen de kloof plots gedicht werd tot 2…nee.. 1 goal. 😳Met nog enkele seconden op de klok gebeurde het alsnog. 21-21! Einde match. ❌ Manicures, maak u klaar.. Deze nagelbijter heeft erin gehakt. 💅Wat een match… Nog van dat graag!  👏