Jeugd

J14
22-09-2019 |

J14 Sporting Pelt wint in Overpelt

Na een zware wedstrijd vorige week, waren de jongens van Sporting Pelt énorm gemotiveerd om punten te pakken in de derby der Pelten. Toch kwamen ze in de eerste helft traag op gang. Je zag dat ze de beter handballende ploeg waren, maar dit uitte zich niet in resultaten. Teveel open kansen werden gemist, teveel fouten in verdediging,… werden gemaakt. De ruststand was 8-9, waardoor de wedstrijd nog alle kanten op kon. In de tweede helft kwam Sporting Pelt uiterst gemotiveerd uit de kleedkamer. In verdediging waren ze agressiever en ook aanvallend liep alles wat beter. Een goed keepende Bobby, een vlot scorende Tristan, vlotte combinaties in de snelle tegenaanval en Bo die zich ook in positieve zin liet opmerken met zijn eerste goals, zorgden al snel dat de nodige kloof geslagen werd. Dit resulteerde in een 15-29 eindstand. Wist je dat bijna iedereen scoorde!