Heren

BENE-LEAGUE
15-12-2019 |

Sporting met de billen bloot in Bocholt: 36-26

Bocholt speelde een heel goede wedstrijd en Sporting Pelt een hele slechte en dan krijg je dit resultaat!
De stijgende lijn van de afgelopen weken konden we dus niet verder zetten. Bocholt kwam scherp aan de start en nam het heft in handen (5-3 na 10') en gaf die voorsprong nooit meer af. Sporting had de dekking deze keer niet op orde en blonk ook nog eens uit in balverliezen en technische fouten. Een koud kunstje voor Bocholt om eenvoudig verder weg te lopen: 11-6 na 20'. Kohlen en Falke konden iets terug doen en Jerry maakte wellicht de mooiste van de wedstrijd op 30m van het eigen doel en op de buzzer. Maar de 18-12 stand aan rust sprak boekdelen.

De overbodige tweede helft was min of meer een kopie van de eerste. Bocholt heerste op alle vlakken en Sporting moest ondergaan! Na 40 minuten stond er al 24-15 op het bord en dat verschil bleef op het bord staan. Meer als tegenprikken kon Sporting niet en Bocholt speelde uiteraard vanuit de zetel. Via 30-20 (50') werd het zware verdict na 60 minuten 36-26. Een match om snel te vergeten. Nu eerst analyseren, lessen eruit trekken en hard werken voor de laatste wedstrijd van 2019 volgende week thuis tegen Houten. Allen daarheen.

Bocholt: Gijbels, Leroy, Alberts, Wertelaers, M Lamers, W Winters, Kooiman 2, Cremers 3, Koninkx, Spooren 9, Valkenborgh 6, J Lamers 3, Driesen 1, Roelants, Kedziora 8/3, Colman 4.

Sp. Pelt: Deekens, Van Leeuwen, Denert, Van Sloot 3, Silva, Falke 5, D Vandebeeck, Jerry 7, Tasevski 1, Vernooy, Kohlen 8/3, R Schoenaker 2, P Schoenaker, L Vandebeeck.

SR’s: Klompers en Stobbe