07-11-2021 | Sven Spooren

Nipte winst H2 in Sint-Truiden : 34-36

H2 winnen van Sint-Truiden

De zondagmiddagmatch werd alvast geen gezondheidswandeling in Sint-Truiden, de verdediging zat niet goed, en vele technische fouten hielden de geel-blauwen in ons kielzog.  De kans om uit te lopen werd door onszelf (en de tegenstander) verhinderd.
Met een 16-17 aan de rust was dan ook nog niks gespeeld en het zou tot het einde spannend blijven.
De laatste 5 minuten  : met een 31-31 stand door de invaller "Delle Vedove" Martens die in deze laatste minuten zijn verantwoordelijkheid nam/kreeg, Door met een 7m naar 31-32, opnieuw Stephen M gelijk naar 32-32, Michiel die een belangrijke binnen gooit om opnieuw naar een 32-33 voorsprong te gaan, de Sint-Truidense topscorer Mike Meodi (11X) echter voor de 33-33, gevolgd door een goal van Kranzen (na balverlies en ondertal St Truiden !), 34-33, met 2,5' te gaan : pompen of verzuipen, nogmaals Michiel, voor de 34-34,  gevolgd door eentje van Seppe (met een terechte 2' na contact op tegenaanval), en 34-35, Dieter gooide de laatste van de avond nog mooi binnen en zo een 34-36. Een gelijkspel was misschien billijker geweest, echter de handbalgoden beslisten vandaag anders, twee punten mee naar Pelt en Sporting komt zo in de middenmoot terecht.

Volgende week zaterdagmiddag 12.45 hr tegen Achilles zal er echter uit een ander vaatje getapt moeten worden !